Cymbalta

cymbalta
27 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Cymbalta yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 06-09-2017
    insanı dağları delebilecek,dünyayı koşarak turlayabileceği kadar enerjik hissettiren özgüven patlaması yaşatan depresyon mepresyon nedir la dedirten inanılmaz iç titretici yan etkisi bulunan ilaç saatinin geldiğini müthiş hissettiren mucize ilaç hayatınızı yeniden değerlendirmenize inanılmaz katkı sağladığını göreceksiniz :)
  • soyasosu 03-06-2015
    Cymbalta (duloksetin) seçici bir serotonin ve norepinefrin geri alım inhibitörü, antidepresan (SSNRI) 'dir. Duloksetin dengesiz hale ve depresyona neden olabilir beyindeki kimyasal etkiler.

    Cymbalta yetişkinlerde majör depresif bozukluk tedavisinde kullanılır. Aynı zamanda, en az 7 yaşında yetişkinlerde ve çocuklarda, genel anksiyete bozukluğu tedavi etmek için kullanılır.

    Cymbalta ayrıca (örneğin bel ağrısı ve osteoartrit ağrısı gibi) fibromiyalji (kronik ağrı bozukluğu), ya da kronik kas veya eklem ağrıları tedavisinde erişkinlerde kullanılmaktadır.

    Cymbalta da diyabet (diyabetik nöropati) ile yetişkinlerde sinir hasarı neden olduğu ağrıyı tedavi etmek için kullanılır.

Cymbalta ilanları

Cymbalta için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz cymbalta ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa cymbalta kullananlar tarafından oluşturulan cymbalta kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. cymbalta nedir? nasıldır? özellikleri nedir? cymbalta kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? cymbalta şikayetlerini ve sorularını içerir.