Renault Clio Symbol

Renault Clio Symbol
7 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Renault Clio Symbol yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 31-01-2017
    dizeli muhteşem bir otomobil. yakıtı 2017 ocak yılına göre şehir içi 25 kuruşu geçmiyor. Sessiz çok knforlu yumuşak ama yine de yolu iyi tutuyor. Tek sıkıntısı ani manevralarda biraz tedirgin ediyor arkası ama bilinçli bir sürücüyseniz zaten böyle yüksek bir aracı usturuplu kullancağınızı bilirsiniz. Tam bir aile arabası parçası servisi bol küçük bir ilçede bile her parçasını bulursunuz. Ayrıca uzun yolda çok sessiz ve konforlu. Symbol deyip küçümseyenler olacaktır. almayı düşünenler bunlara kulaklarını tıkasın ve bakımlı bulurlarsa alsın.
  • kunteper 30-11-2016
    Yenisinin ici muhtesem arac. Clio demeye bin sahit ister. Tipide fena degil artik birde hizli giderken eskileri daha tehlikeli davraniyordu. Yenisinin suspansyonlari daha sert ve guven veriyor.
  • hakan 12-12-2011
    en güzel araba benim kullandığım araba:):)

Renault Clio Symbol ilanları

Renault Clio Symbol için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Renault Clio Symbol ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Renault Clio Symbol kullananlar tarafından oluşturulan Renault Clio Symbol kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Renault Clio Symbol yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Renault Clio Symbol nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Renault Clio Symbol kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Renault Clio Symbol şikayetlerini ve sorularını içerir.