Citroen C5

Citroen C5
15 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Citroen C5 yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 02-11-2017
    Bindiğim en sessiz araba. Şirket arabalarımızda yeni Passat , Mercedes yeni c serisi de var. Ama net olarak kesinlikle hepsinden daha konforlu ve de sessiz.En büyük kusuru direksiyon fazla hissiz.
    (Yorumu yanlışlıkla eski kasaya yapmışım o silinirse sevinirim)
  • elise111s 15-08-2017
    Babası Xantia'dan aldığı bayrağı başarıyla taşımıştır. İlk neslin tasarımı, özellikle de makyajsız hali pek beğenilmese de (Hatta bir arkadaşım fabrikasyon hata derdi :) özünde iyi arabadır. Tipini es geçersek (bence tipsiz değil, karizmatik ve tarz bir tasarım. Hatta tepkilerden dolayı değiştirilen tasarımı daha kötü oldu) özellikle havalı amortisörlü modelleri C5'i tam bir konfor uzmanı yapıyor.
    Link

    Xantia sonrası sınıf atlayan yalıtım ve malzeme kalitesi C5'i gizli kalmış bir D segmenti kahramanı yapıyor. 2.nesil ise tasarım anlamında herkesin beğenisini kazanacak gerçekten şık bir tasarıma sahip. Eskişehir'de yeni kasasının ilk çıktığı yıl test sürüşü yapmış 180e çıkmış ve yalıtımına hasta olmuştum. Hızı hiç hissettirmiyor. Göstergeleri biraz karmaşık ve okunaksız gelmişti sadece onun dışında her yönden çok çekici bir araçtı.
  • elise111s 02-08-2017
    Hydractive 3+ sistem. Kesinlikle hayran eden bir sistem. Nerde klasik amortisör nerde bu... Bence Citroen özellikle Türkiye'de hakettiği yerde değil...
    Araç diğer yönlerden de zayıf değil ki az satmasına sebep olsun. 2.el karnesi ve uzun ömürlülük konularında da başarılı. Hatta Xantia da çok başarılıydı bu konuda...
  • elise111s 02-08-2017

    Citroen C5 2.Nesil kullanıcı yorumları resim

    Açık renkli kokpit ferah ama malzeme kalitesi vasat. Ayrıca 4-5 yıl içinde bambaşka bir hale bürünüyor
  • Anonim Kullanıcı 02-08-2017
    Beklentiyi karşılayamadı. Citroen severler için başarılı onun dışında genele hitap edemedi.
  • Anonim Kullanıcı 08-11-2016
    Bindiğim en sessiz araba. Şirket arabalarımızda yeni Passat , Mercedes yeni c serisi de var. Ama net olarak kesinlikle hepsinden daha konforlu ve de sessiz.
  • Anonim Kullanıcı 07-09-2016
    2008 model 1.6hdi sx güncel kasa C5 sahibiyim. Genel olarak aracımdan çok memnunum daha önce Mondeo da kullanmış biri olarak C5 'in Özellikle konfor anlamında çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Bir de mondeom benzinli 1.6ydı ve yüksek devir çevirmeden gitmiyordu. c5 de böyle bir sıkıntı yok motoru gerçekten çok özel bi motor. Hem performansı yeterli hem de ekonomik. C5 uzun yolda 5 litre ortalamayla gidebiliyor. Şehir içi Eskişehir'in trafiksiz düzlüklerinde sıkışık da olsa 6.5 litreyi kolay kolay geçmiyor. Modeo'da 9 litre yakıyordum. Aracımın en sevdiğim yönü özellikle uzun yolda süzülür gibi gitmesi ve hızı hissettirmemesi. 2.elde alınabilecek en iyi 1.6 dizel d segmenti otomobil olarak kesinlikle c5'i tavsiye ederim.

Citroen C5 ilanları

Citroen C5 için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Citroen C5 ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Citroen C5 kullananlar tarafından oluşturulan Citroen C5 kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Citroen C5 yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Citroen C5 nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Citroen C5 kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Citroen C5 şikayetlerini ve sorularını içerir.