Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus
6 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Citroen C4 Cactus yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 05-10-2016
    Tavanda bulunan yolcu hava yastığı yazacaktım. Üşenip de üye girişi yapmadan yazınca yorumu da silip düzeltemedim. Bu arada 1.2 2-vti etg5 şanzımanlı versyonun vitesi tam otomatik değil otomatikleştirilmiş manuel ve biraz sarsıntılı ve yavaş. 0-100km hızlanma süresi de 15.5 sn bilginize... Ama araç en ekonomik bnzinlilerden C4 cactus 1.2 atmosferik motorlu etg5 şanzımanlı bu aracın 5.5 litre ortalama tüketimi var.
  • Anonim Kullanıcı 05-10-2016
    Madem adımız garip bi şekilde Cactus, airbumplar da var neden aracımızın içinde de özgür davranmıyoruz diyen Citroen'in garip aracı.

    Airbump koruma plastikleri, tavanda bulunan sürücü hava yastığı, vites kolu yerine orta konsolda sadece D, R ve N düğmeleri bulunuyor.Orta konsoldaki büyük ekran klima, radyo ayarlarnı da içerdiğinden aslında kullanışlılığı azaltıyor. Daha doğrusu klimanın vs.. buradan ayarlanması pratik olmamış. Arka camlar panelvan ya da minibüslerdeki gibi kenarından hafiçe mandalla azcık açılabiliyor. Airbump testi için linkteki videoyu izleyebilirsiniz.
    Gerçekten de market arabalarının sıkça dokunabildiği hatta çarpabildiği şehir hayatında basit ama etkili bir çözüm olmuş. Diğer küük sınıf şehir içi araçlarında da yaygınlaşacağınıı umuyorum.

Citroen C4 Cactus ilanları

Citroen C4 Cactus için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Citroen C4 Cactus ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Citroen C4 Cactus kullananlar tarafından oluşturulan Citroen C4 Cactus kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Citroen C4 Cactus yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Citroen C4 Cactus nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Citroen C4 Cactus kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Citroen C4 Cactus şikayetlerini ve sorularını içerir.