Citroen C-Elysée

Citroen C-Elysée
6 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Citroen C-Elysée 20/04/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 1.5 BlueHDİ Feel 507,000
2022 1.5 BlueHDİ Feel Bold 519,000

Citroen C-Elysée yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 30-05-2023
    C crosser
  • aydinsafli 05-05-2021
    Selamlar. İkinci araç olarak C-Elysee 1.6 dizel Attraction paket aldık. Almayı düşünenler için kısaca aracı anlatayım belki birilerinin işine yarar. Araç özellikle yumuşak sürüşü, geniş iç hacmi ve dev bagajıyla büyük konfor sağlıyor. Uzun yolda bir tık ses yalıtımı daha iy olsaymış konforu daha da iyi olurmuş. Dizel motor 92 hp ve çekişi umduğumdan çok daha iyi. Tüketim keza 5 litre ortalamalarda geziyorum karışık kullanımda. Hız sabitleyici standart araçta bu uzun yol için önemli. Şimdiye kadar yaklaşık 2500km yapmışızdır. Hiç bir arızası eksiğini hissetmedik. Sert kullanım yapmadığımız için yol tutuşu iyidir kötüdür diyemem ama bize hiç bir sorun yaşatmadı. Almak isteyen varsa kafam rahat tavsiye ederim. Kalın sağlıcakla.
  • Anonim Kullanıcı 04-10-2017
    aracı kiraladığımda araç yaklaşık 1500kmlerdeydi. Dizel modelini kullandım istanbulda trafiğe girdim, kilyosa gittim vs 300km sonunda 6.5 ortama yaktı. Ancak en son TEM'de 100-110km üstünde araba resmen lastikler yerden havalanıyordu. araç yüzüyor ve şeritte tutmak gerçekten profösyonellik istiyordu. Araç oldukça hafif. Çok geniş. Arka koltuklarda, bagajda inanılmaz geniş. Uzun yol yapılmaz ama kısa süreli kullanımlar için uygun ve geniş
  • harsh 12-12-2016
    Makyajla beraber, eat6 6 ileri tam otomatik muhteşem bir şanzımana kavuşmak üzere. b segmentinin en iyi dizel motorunu en iyi otomatik şanzımanla birleştiren bir kombinasyonla çıtayı yükseltecek.

Citroen C-Elysée ilanları

Citroen C-Elysée için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Citroen C-Elysée ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Citroen C-Elysée kullananlar tarafından oluşturulan Citroen C-Elysée kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Citroen C-Elysée yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Citroen C-Elysée nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Citroen C-Elysée kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Citroen C-Elysée şikayetlerini ve sorularını içerir.