Chevrolet Aveo

Chevrolet Aveo
21 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Chevrolet Aveo yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 22-03-2023
    Aveo 1.3 lt
  • Anonim Kullanıcı 10-10-2017
    Geçen sene 1.4lt manuel modelini ekonomik nedenlerle satmak zorunda kaldım hiç istemeyerek. 3 ay sonrasında chevrolet kalos alım 1.4se . Ben markadan memnum aveo o fiyata o donanım inanılmaz bence. Yine param olursa 1.4lt veya ltz almayı düşünüyorum.
  • üye1542 17-08-2017
    Arabam Chevrolet 2008 Aveo S 1.4 sedan modeli.Manuel. 2011 yılında ilk sahibinden 57.000 km.de aldım.Benzin&Lpg.(BRC üzerinde takılı) Hâlâ tamamen orijinal. Sadece geçen sene orijinal bujilerini değiştirdim. Şu anda 213.000 km.de. Triger kayışını da bir kez değiştirdim. Ben arabadan çok memnunum. Hiç sorun çıkarmadı. Yakıtı benim diyen araçlara taş çıkartıyor.(Gaz ucuzken 150 kuruşlarda idi şimdi 176 kuruş) Buna rağmen çekişi mükemmel. Rampada bile olsa sollama konusunda hiç tereddüt yaşamadım. Tabiki aracın nasıl kullanıldığı önemlidir. Devirli kullanmak önemlidir.Her yıl boya korumasını yaptırdım. Yağ değişiminde ayrıca en kaliteli motor koruyucu ekletiyorum.(Ek bir yağ
    değişimi fiyatına geliyor.) Alt düzene ve motora hep baktırıyorum
    Ne alt düzende ne motorda ne de kaportada hiçbir sorun yaşamadım. Klima, airbag, ön elektrikli camlar, alarm, arka cam buz çözücü ve hidrolik direksiyonu ile çok rahat bir sürüşü var. Bagajı çok geniş. Ortalama motor ömürlerini araştırdım.

    MARKALARIN ORTALAMA MOTOR ÖMÜRLERİ.
    Link

    Çok mantıklı. Çünkü kullanıyorum. Ancak bana 315.035 km rakamı düşük geldi. Ben 500.000 km.yi göreceğime eminim. Tabiki verilen ortalama rakam. 100 binde bile motor yaptıranlar oluyor. Kullanıma göre değişir.

    Özetle Chevrolet markasının çok kaliteli ve muadillerine göre hesaplı olduğunu biliyorum.Parca daha ucuz. Üzüntüm ülkemizde satışının durmuş olması. Sebebi de ekonomik bir araçtan mahrum olacağız. Sözde sınifindaki beş paralık araçlara daha fazla ödemek zorunda kalacağız.(Ford, Wolswogen ve Toyota hariç)
    Tabiki firma desteğe devam edeceğini açıkladı.
    Link
    Özetlemek gerekirse bu aracı kullanmış olmaktan ve halen kullanıyor olmaktan çok memnunum.
    Herkese hayırlı günler dilerim.





    .
  • emre_ylmzr 14-10-2016
    1.4 lt tam otomatik vites BRC lpg aracımdan çok memnunum. Bu sınıfta bu donanımda pek araç yok. 8 havayastığı euroncap 5yıldız esp, follow me, kol dayama, hız sabitleyici, yokuş kalkış desteği, aliminyum cant... aklıma gelenler. Motor 1.4 ama 100 hp ile otomatik olmasına rağmen yavaş kalmıyor. tüplü 180 yaptım. Önceki kasayla arada dağlar kadar fark var. En başta bu hem uzun yolda yormadan güvenle gidiyor virajlarda daha az yatıyor hem de ncaptan 5 yıldız almış bir model eski kasa 1.5yıldız almıştı. 2.el alacaklar yeni kasaya yönelmeli mutlaka. Bu arada vites geçişleri hiç sarsmıyor ve 6 ileri. Yani yüksek hızda da bağırtmıyor aracı.
    • emre_ylmzr • 19-11-2016
      Ben çok memnunum. Yakıtı tüple 20-25 kuruş değişmekte.gövde sağlamlığı çok iyi, çelik barlar ve darbe emen özel sistemleri var zaten euroncaptan 5yıldızlı araç. çekişi otomatik ve .14 olmasına rağmen iyi. Otomatiği özellikle tavsiye ederim çok konforlu ve hiç bi aksaklığını görmedim. Servisde bakım dışında bi parça ihtiyacım olmadı ama bulunabilirlik sorunu olmadığını biliyorum. Fiyatları da makul
    • Anonim Kullanıcı • 18-11-2016
      En kisa zamanda cevap verebilirseniz sevinirim.
    • Anonim Kullanıcı • 18-11-2016
      Hocam Merhabalar.Bende yeni kasa otomatik 1.4 lt aveo almayi düşünüyorum.Kullanımı konforu yakıtı sağlamlığı özelliği vs.detaylı bilgi verir misiniz?Temiz i 33-38 arası görünüyor değer mu bu paraya?Parça servis konusunda sıkıntı çekiyor musunuz?Arabanın çekiş nasıl vites geçisi falan?size zahmet bilgilendirirseniz sevinirim.

Chevrolet Aveo ilanları

Chevrolet Aveo için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Chevrolet Aveo ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Chevrolet Aveo kullananlar tarafından oluşturulan Chevrolet Aveo kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Chevrolet Aveo yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Chevrolet Aveo nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Chevrolet Aveo kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Chevrolet Aveo şikayetlerini ve sorularını içerir.