Cardofix Plus

Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Cardofix Plus yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 23-12-2023
    Valsartan içeren bütün ürünler piyasadan geri çekilmedi dünyada, Çin’deki Zhejiang Huahai Pharmaceutical Co. Ltd. tarafından üretilen tüm ilaçlar kanserojen bir maddenin bulaşmış olduğu için toplatıldı. Valsartan içerenlerde ise sadece N-Nitrosodimethylamine(NMDA) adında Amerika Birleşik Devletler Çevre Koruma Ajansı tarafından insanda kanserojen etkiye sahip olması muhtemel madde olarak sınıflandırılan bu  maddeyi içeren ilaçlar piyasadan geri çekildi. Diğer Valsartan içerenlerde sıkıntı yok.
  • Anonim Kullanıcı 07-11-2023
    imiçind3ki etken maddelerden bir tanesi "Valsartan"
    Valsartan kansorejen bir madde olduğu için abmvrupa birliği ve Abd de yasaklanmış ve toplatılmış. Türkiye de nasıl satışı devam edebiliyor anlamış değilim. Doktor reçete etti ama kullanmadım.
    • Anonim Kullanıcı • 07-11-2023
      Avrupa birliği ve abd de yasaklanmış toplatılmış. Tr de nasıl hala satılabiliyor bu etken maddeye sahip ilaç?
Bu sayfa Cardofix Plus kullananlar tarafından oluşturulan Cardofix Plus kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Cardofix Plus Yan etkileri nelerdir? zayıflatır mı? Cardofix Plus nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Cardofix Plus kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Cardofix Plus şikayetlerini ve sorularını içerir.