BMW x5

BMW x5
9 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

BMW x5 yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 11-07-2018
    BİR BİLMECE SORUSU SORUYORUM BİLEN VARMI 2015 MODEL BMW X5
    TURBO SU ARIZALANSA NE OLUR*** ??????
    bmw x5 araç sahibiyim arabadan son derece memnunum.benim turbomda sıkıntı çıktı
    arabam 2015 model bir araç.Garantiside bitmiş ,yetkili servise götürdüm.benden 12000 tl para istedi turbo tamamen değişmedi gerekli parçaları değiştini söyledi yetkililer.yalnız garantisi bittikten sonra son iki bakımını özel serviste yaptırdım.
    turboya dokunulmadı .Anlamadığım bir konuda şu ben bu yaşıma kadar ilk defa böyle lüks bir araca bindim.80 ile 120 bin aralığındaki arabalara bindim.41 senedir kendi arabalarıma binmişim hiçbirinde turbo sorunu yaşamadım.2015 model ve52000km deki bmw x5 in turbosu arızalanıyor.bunu anlamış deyilim.bunu okuyan yetkililer nasıl karşılayacak bilmiyorum. servisin adını şimdilik yazmıyorum


    • Anonim Kullanıcı • 30-11-2022
      bmw butun aracları sıkıntılı 1 yalan 3 yalan 5 yalan hepsimi yalan gecen adam 2018 x5 saatı egeaya bindi adam lanet etmis x5 de 46 binde arzasi bitmiyo diyo japondan vaz gecmem
  • Anonim Kullanıcı 07-11-2016
    ESP'yi kapatıp hızlı virajlarda önden de kaymaya başlasa arkadan da savrulmaya başlasa sadece direkyonla ufak müdahelelerle rahatça düzeltebildiğiniz. Muhteşem bir sürüş elektroniğine sahip araç. Dar virajlarda önden kaymanın zerresi yok. Sadece gaza basıp direkyonu sabit tutmanız yeterli muhteşem çekiş aracı hem ileri hem viraj içine çekiyor. Tek kelimeyle muhteşem sürüş yetenekleri olan bir araç.
  • kara bulut 18-11-2015
    3 aylık kullanıcısı olarak eş dost akrabalardan az çok arabaya meraklı kişilerin en sık sorduğu soruyla yoruma başlayayım. X5 2.5 nasıl gidiyor? Fırsat bulduğum bir kaç arkadaşla yaptığım ufak turlar, 2.2 tonluk bir aracın 2litre dizel motorla nasıl böyle gidebildiğinin şaşkınlığıyla sonlandı. Bu kasayı 2 litre dizel çekerminin ötesinde sportif tat bile alınabilir. (Bu arada bilmeyenler olabilir. Araç 2 litre ama marka stratejisi olarak 2.5 diye adlandırılmış.) Gerçi ses yalıtımı ve sürüşten izole yapısı bu performansı çok hissettirmese de hızla değşen vitesler ve hızla yükselen hız göstergesi noluypr dedirtiyor. Bende son 218hp lik model var. Aldıktan sonraki modeller 2litrenin sınırı 218dir zaten derken 231 hp ile çıkmaya başladı.:) Üstelik bassanız dahi 10 litreyi çok zor görürsünüz. Ben şehir içi 8 litre civarı seyrediyorum. Daha önce Tiguan kullanmış biri olarak BMW yi kıyaslarsak ilk başta çok sofistike geldi. Sıkıcılıktan uzak iç tasarım ve detaylar insanı hemen sarıyor. Performans yol tutuş ve ses yalıtımı bariz başka bir dünyada. tiguan 122hp idi.

BMW x5 ilanları

BMW x5 için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz BMW x5 ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa BMW x5 kullananlar tarafından oluşturulan BMW x5 kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. BMW x5 yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? BMW x5 nedir? nasıldır? özellikleri nedir? BMW x5 kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? BMW x5 şikayetlerini ve sorularını içerir.