Bellona premium comfort yatak

bellona premium comfort yatak
27 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Bellona premium comfort yatak yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 08-11-2017
    Kabus gibi yatak. Aldığınıza alacağınıza pişman olursunuz. Üzerinde değil rahat bir uyku 45 dk dan fazla uzanmak bile mümkün değil. Üzerinde çift kat şilte ve ped olmasına rağmen yayların ucunu kaburgalarınızda hissediyorsunuz. Sanki bir torba kemik üzerine yatmış gibi oluyorsunuz. Görüntüye bakarsanız kalite, ama aslında tam bir kemik torbası yatak. Düz betonda yatrmak kesinlikle daha konforlu olacaktır.
  • anonim 26-01-2016
    Sünger yataklar ev içinde yatak olarak, hasta yatağı olarak ( devamlı yatan hastalarda yara olmaması için,bası uygulanan bölgedeki süngerler kesilip çıkartılabilir), şantiyelerde, mevsimlik çalışan işçi yatağı olarak, yurtlarda, asker yatağı olarak, çocuk oyun yatağı olarak ve bu gibi ihtiyaçlar için kullanılabilir.

    Bilgi için : http://sungeryatak.org

    Sünger yatak alırken hangi sertlikte sünger yatak almak gerekir, sert sünger veya yumuşak sünger yataklar nerelerde daha uygun kullanılır ? Bu gibi sorularınız varsa aşağıda ki bilgi size bir fikir verebilir.

    14 density sünger yataklar mevcut süngerler içerisinde en ekonomik olan ürün grubudur.Bu sünger yataklar formunu 1 yıla kadar korur.

    18 density sünger yataklar orta kalitededir. Bir yıl ve üzeri kullanım için uygundur.

    22 density sert sünger yataklar rahat bir konfor ve uzun kullanım ömrü ile 3-5 yıl arasında kullanıma uygundur.

    28 density sünger yataklar sert ve yumuşak olarak 2 gruba ayrılır. Hastane ve yurtlarda tercih edilen bir üründür.

    32 density sert sünger yataklar çeşitli bel ağrıları yaşayan insanların ihtiyaç duyduğu kaliteli ve uzun ömürlü bir kullanım için tercih edilen bir üründür.Kullanıcı grubu çeşitli mobilyacılar, askeri üstler, hastane ve yurtlardır.
  • ironfist 25-04-2015
    visco yatak zararlı değil. belinden ameliyat olanlara önerilen sağlık kuruluşlarının onayladığı bir sistem visco ama sağlıklıysanız lateks veya normal paket yaylı sistemler çok daha ekonomik ve yeterli konforu sağlıyorlar
  • sismolog 19-01-2015
    yatsan tempur istikbal yataş işbir gibi tüm yatak mağazalarına uğradıktan sonra viskonun kimyasal olduğuna ve gereksiz olduğuna karar verdim paket yaylı yatakların da birbirinden açıkçası çok farkı olmadığından bir yatağa 2000 3000 vermeyi gereksiz buldum. bellona aldığıma gayet memnunum. çok rahat ve komforlu bir yatak. tavsiye ederim

Bellona premium comfort yatak ilanları

Bellona premium comfort yatak için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz bellona premium comfort yatak ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa bellona premium comfort yatak kullananlar tarafından oluşturulan bellona premium comfort yatak kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. bellona premium comfort yatak nedir? nasıldır? özellikleri nedir? bellona premium comfort yatak kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? bellona premium comfort yatak şikayetlerini ve sorularını içerir.