Allianz sigorta

allianz sigorta
93 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Allianz sigorta yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • eskisehirli 14-03-2017
    önce herkes 3 senede biz 1 senede 3 yıllık yenileme verioruz dediler. sonra aa değişmiş biz de 3 senede vercez ama 1 seneniz doldu aman iptal etmeyin dediler. sonra 3 senede ya zam oldu ama çok olmadı ama ayakta tedaviye dönmeyin bir daha çıkmanız zor olur falan filan yaw sürekli para ödüyorum yaşım 35 hiç de kullanmasam da sürekli zam ben bu işi anlamadım arkadaş
  • benzin 16-10-2016
    önce diğerleri 3 sene sonra yenileme garantisi veriyor dedi biz 2 senede veriyoruz dedi sonra ya o kural değişmiş bizde 3 sene sonra yenileme vericez falan dediler tabi burada ajansın yetersizliği de var şimdiye kadar çok kullanma ihtiyacım olmadı ama bir kere çok fazla kan istenen bir durum oldu. ekstrası öyle fazla çıktı ki devlet hastanesinde yaptırmak zorunda kaldım.
  • eksperanza 09-10-2016
    provizyon onayı en hızlı alan sigorta aynı zamanda kart indirimleri de baya başarılı

Allianz sigorta ilanları

Allianz sigorta için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz allianz sigorta ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa allianz sigorta kullananlar tarafından oluşturulan allianz sigorta kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. allianz sigorta nedir? nasıldır? özellikleri nedir? allianz sigorta kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? allianz sigorta şikayetlerini ve sorularını içerir.