Alkadays

alkadays
20 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Alkadays yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • soyasosu 26-03-2015
    vücudun ph dengesini değiştirerek kilo verdirmeyi sağladığı iddia edilen suyun ph dengesiyle oynayan kimyasal ürün. Alkadays pH booster brops damla bir bardak yaklaşık 250 ml içme suyu içerisine 3 damla karıştırılarak kullanılır. kilolardan hızlıca kurtulunur.
    • Anonim Kullanıcı • 09-07-2018
      yalan soylemeyin beni cagır merkezinden aradilar urunu uzun uzun anlattılar iade garantiside verdiler bende saf gibi inandım 3 kutu aldim 3kutunun biryanesini her sabah kahvaltidan önce 07.00 de bir su bardagina 200ml 3 veya 4 damla damlatip iciyordum ancak bir grm bile vermedim üstelik hic midem agrımazdı bu akali su yuznden artik midemde yanma oluryor.bende musteri hizmetlerini aradim ve durumu anlattim sonra telefon kesilidi daha sonra tekrar tekrar aradim mumarami tanidiklari icin camadilar bende baska bir numaradan aradim ve bana agza sakin inanmayın ar

Alkadays ilanları

Alkadays için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz alkadays ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa alkadays kullananlar tarafından oluşturulan alkadays kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. alkadays nedir? nasıldır? özellikleri nedir? alkadays kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? alkadays şikayetlerini ve sorularını içerir.