Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta
15 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Alfa Romeo Giulietta yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 20-06-2018
    1.6 dizel 97 bin kmde 2013 model full araba cam tavan koltuk ısitma falan var 72 bin tl normalmi fiatı sizce degisen yok satışı nasıl oluyor tutuluyormu acaba
  • Anonim Kullanıcı 01-01-2017
    1.6jtdm TCT. servis bakımlı ve de sorunsuz aracımdan muhteşem memnunum. Alalı çok olmadı ama inanın sabah işe gitmek için can atıyorum aynı şekilde iş bitse de bir an önce Romeo'nun jülyetine koştuğu gibi jülyetime koşuyorum desem abartmış olmam. Bir kere herşeyden önce bir alfa romeo olarak kesinlikle içi ve dışı cezbediyor. Motoru muhteşem bir motor 320nm tork 2 viteste 205lik lastikleri bile boşa döndürebiliyor. yol tutuş hep derlerdi rayda gider gibi anlam veremezdim. Aynen rayda gider gibi gidiyor yani direksyonu sert ve uzun bir virajda milimetrik döndürüyorsunuz o rotayı sabitliyo ve sallanmadan gevşemeden o yönde satbil bir şekilde istifini bozmadan hızla dönüyor tabi dinamic modda bu daha belirgin oluyor. Şanzıman çok hızlı hem performans hem ekonomi dengesini çok iyi sağlıyor çift kavramalı bir şanzıman olduğu için verimi çok iyi. şehir içi bile 7 litreyi geçemedim daha.Hatta trafiksiz yollarda 5.5 litre yakıyor ve az öncede dediğim gibi bastığınızda bildiğiniz 106 gti gibi gidebiliyor.Benim gibi yıpranmamış servis bakımlı bir tane denkgetirebilirseniz şanslısınız demektir. Kesinlikle kaçırmayın derim.
  • Kompress 20-10-2016
    2010'da mersoyu satıp sıfır aldığım araç üzerine para bile kalmıştı. Biner binmez hissettirdiği şaşılacak biçimde Mercedes gibi tok bir sürüş hissi olduğuydu. İç mekan fazlaca plastik olmasına rağmen tarzı teknolojisi donanımı çok iyiydi. 2010'da 59bine almıştım. 1.4 170hp benzinli. Tüketimi e200k den biraz daha az o 10litre ortalamaysa bu 8litre yakıyor. Performansı Giulietta'nın daha iyi. Giulietta özellikle düşük viteslerde bariz atak ve kıvrak. Kullanması çok daha keyifli. Uzun yolda da hiçbir zaman mercedesten indim alfaya bindim moduna sokmadı tersine sürüşü daha dinamik ve özellikle sert kullanımda hiç yoldan çıkma eğilimi yokç mersonun arkası atmaya çok meyilliydi bu gibi durumlarda ki onda da esp vardı sürekli sarı ışığıyla şu an garip durumlar içindeyiz mesajı veriyordu. İkisinin de en iyi yönlerinden biri ses sistemleri Mersoda harman kardon bunda bose var ve dinlemesi ikisinde de çok keyifli mersonun tek artısı yüksek hızdaki konforlu süzülür gibi gidişi ve oturma pozisyonu.
    Alfa Giulietta'nın en sevdiğim yanı da tasarımı 18 jantları ve kırmızı rengiyle bambaşka duruyor.
  • elise111s 07-09-2016
    D.N.A Alfa Romeo'ları 3 farklı ruha büründüren teknolojisinin kısaltmasıdır.

    Dinamik
    Normal
    All weather yani Her hava koşulu diye çevirebiliriz.

    DNA modele göre: motor elektroniğine, Direksiyona, süspansyonlara, elektronik diferansiyel kilidine, vsc ve asc ye hatta fren kaliperlerine etki eden gelişmiş bir teknolojidir.

    Bu modlar piyasadki az araçta gerçekten sürüş karakterini değiştirir. Alfa'lar da bu nadir markalardandır.

    Dinamik
    modda normalde kilitsiz olan ön aks, elektronik kilitle belli oranda bağlanır gibi düşünebiliriz. Hızlı kalkışlarda güç kayıplarını azaltır ve gazla girilen virajlarda iç tekerin hafifleyerek dıştaki tekerden güç çalmasını önler. Ve viraj çizgisini dışa çekmekten kurtarır aynı zamanda hızlanmayı da sürdürür. Vsc'yi ve asr yi daha geç devreye sokar. Direksyon tepkisi ve ağırlığını arttırır. Süspansyonların sertlğini (Süspansyonlar da özel bu arada dna ya uyumlu) arttırır. Ve de kaliperleri disklere daha yakın tutarak fren tepki hızını arttırır.

    Normal
    modda bunların normalini düşünebiliriz. Bu modda Frenlerde prefill yani yakınlaştırma yok ve elektronik diferansiyel kilidi devre dışı. vsc asr normal.

    All weather
    özellikle gevşek kaygan zeminler için ayarlanmış. Çekiş kontrol patniaja müsait vsc sıkı. prefill kapalı... vs...
  • Anonim Kullanıcı 07-09-2016
    2012 de 250 euro farkla TCT çift kavramalı şanzımanlısını aldığım 1 sene sonra da satmak zorunda kaldığım seksi araç.1.4 170beygir iyi gidiyordu. normal modda ne kadar sığırsa dinamik de de o kadar kaplan kesilen bir araçtı. Direkyonu d modda çok hassas ve keyifli oluyor. d modu gazı bile hassaslaştırıyor. TCT de çok hızlıydı. yine o zaman için 150 eroya dreksyon kulakçıklarını da eklettirmiştim... Şimdi bu şanzıman kulakçık opsiyonları falan 10000tl lere anca alınıyor.
  • Anonim Kullanıcı 02-09-2016
    Tasarımı en sönük Alfa.
  • Anonim Kullanıcı 24-08-2016
    en iyi alfa arkadasinin alfasidir. ikinci eli zayif yakiti fazla.he tarz.icin al.kullan hevesini al.arkadasina geri ver
    • Anonim Kullanıcı • 14-07-2017
      bu performansta bir aracı heralde fiesta yada corsa ile yakıt konusunda kıyaslıyorsunuz bizde kullanıyoruz orta dzüeyde 6 lt yakıyor.oda olsun bu performansa
  • elise111s 24-08-2016
    Çok iyi yol tutuyor. 1.6 dizeli çok az yakıyor. 6lt ortalamayı geçmek zor. sehir içi sürekli gazlarsan 8 olur orası ayrı... Her yönden kalitesi üst düzey bir Alfa. Ama ne kadar kalitesi arttırılsa da bir Alfa... Yağmurda bagaja su dolması, şanzıman arızaları, trim sesleri bir çok kullanıcının ortak şikayeti...

Alfa Romeo Giulietta ilanları

Alfa Romeo Giulietta için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Alfa Romeo Giulietta ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Alfa Romeo Giulietta kullananlar tarafından oluşturulan Alfa Romeo Giulietta kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Alfa Romeo Giulietta yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Alfa Romeo Giulietta nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Alfa Romeo Giulietta kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Alfa Romeo Giulietta şikayetlerini ve sorularını içerir.