Alfa Romeo 147

Alfa Romeo 147
25 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Alfa Romeo 147 yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • parabolik 04-03-2019
    teknolojisine saygımız var ama gereksiz pahalı ve bozuldu mu cebinizi yakar, arabasız kalırsınız yedek parça beklerken. Ama görüntüsü motor sesi cidden çok güzel, Albenisi güzel bir araç
  • alion 22-12-2016
    Alfa alınırmı diye bi curcuna kopmuş gidiyor. Alınır hem de bal gibi alınır. Megane alınır mı diye bu kadar sorulmuyor. Araştırın Alfa Megandan daha fazla sorun çıkarmıyor. E ama parçası pahalı! Yalan ben ön tamponu astarsız 400TL'ye aldım. Meganea şimdi baktım 400 ve 600 tl fiyatları var. Ön fren balatam 80 tl'ye değiştirmesi ile hallettim. megane 2 fren balatası fiyat 80. 20 işçilik alsalar 100. Bu arada Megane ile kıyaslarsak. Muhteşem güvenli sürüş. Yola yapışan bir araç. Performans, malzeme kalitesi, tasarım, tarz Meganla kıyaslanmaz. Megane daha konforludur belki binmedim. 147 yakıt olarak 10 litredir. basarsan 12 basmazsa 9 olur. Şehirlerarası da 7 litre yakarsın.
  • elise111s 25-08-2016

    "Merhaba. Uzun süredir yazmak istediğim bir makale idi. 2 yıl kadar önce (2012 yazında) bir arkadaşımın kullanmış olduğu Alfa Romeo 147 otomobili satın alarak farklı bir deneyim yaşamak nasip oldu. Aslında arabayı pek alma taraftarı değildim ama arkadaşımın da işini görmek adına satın almak zorunda kaldım.Arabayı daha önceki sahibinden de biliyordum. Bana daha önce de teklif edilmişti. Fakat hem siyah oluşu hem de Alfa oluşu o zaman için reddetmeme sebep olmuştu.

    Biraz arabanın özelliklerinden bahsedeyim. Otomobili aldığımda 74 500 km de idi. 1600 cc motor hacmi 120 HP güç, harika bir motor ve egzoz sesi, oturduğunuzda sizi sıkı sıkı kavrayan koltuklar ve heyecanınızı dizginlememeniz için tasarlanmış ön konsol. Daha önce kullanmış olduğum arabalarımdan daha farklı hisler uyandırmıştı bende. Aldığımda arabamda LPG yoktu. Birkaç ay arabaya benzinle bindim. Her türlü test ettim. Aracın üzerinde fabrika çıkış lastikleri mevcuttu ve çatlaklar oluşmamış olsaydı 2-3 sene daha kullanılabilirdi. Kaç elden geçmiş bilmiyorum ama gerçekten aracın bakımlarını yaptırdıkları belliydi. Arabam “beni her gün yıka” diye fısıldıyordu. Aslında fısıldamasına gerek yoktu çünkü siyahtı… Ailem arabayı çok sevmişti. Özellikle eşim şehir içi kullanımının oldukça rahat olduğunu ve kendini güvende hissettiğini her fırsatta söylüyordu.

    Aracın içinde özel bir Alfa servisinin telefonunu buldum. Hemen aradım. Telefona bakan bayana aracın eski plaka bilgilerini verdiğimde aracın 40 000 km ağır bakımlarının yapıldığını özelikle eksantrik (triger) kayışının ve ön düzenin değiştirildiğini belirtti. Zaten aracın diri oluşu beni çok memnun etmişti.

    Akaryakıt fiyatlarının yüksek oluşu sebebiyle arabama BRC marka lpg taktırmaya karar verdim. Daha önce LPG montajı yaptırdığım ustama danıştığımda aracın LPG ile uyumlu olduğunu, özelikle motorun iç aksamının yüksek güç üretmek için dizayn edildiğinden LPG de sorun yaşamayacağımı belirtti. Özel bağlantı soketleri kullanarak hiçbir kablo kesmeden elektrik bağlantılarının gerçekleştirdiler. Motorun üst kısmından bakıldığında LPG montajı olduğu belli olmuyordu. Motorun kaputunu ve bagajını açan herkes bu arabada LPG yok diyordu. Lpg göstergesini kül tablasının içine yerleştirdiler. Aracın konsolunda veya başka bir yerde delik açılmadı. Montajdan ve montaj sonrası performanstan oldukça memnun kaldım. LPG ile yaklaşık 1 yıl daha kullandım ve performans düşüklüğü yaşamadım. LPG montajından sonra araçta herhangi bir arıza ikaz ışığı yanmadı. Herhangi bir sorunda yaşamadım.

    Alfa kullananlar da bilir. Aracı park edip giderken mutlaka arkanıza dönüp bir kez daha bakarsınız. Bu bende de bir takıntı oldu. İnanmayacaksınız ama özellikle gece yarısı herkes uyuduğunda arabamla şehir merkezinde defalarca dolaştım. Çünkü Alfa Romeo hastalık yapan bir araç ve bende de bağımlılık yapmıştı.

    Aracımda yaşadığım en büyük sıkıntı aracın konsolunda yolcu airbag kapağını tutan plastik pimlerin kırık olmasıydı. Kaporta ustasına gittiğimde elinde kazalı araçlardan artan pimlerden oraya taktı. Bir de sağ kapının camı zor inip kalkıyordu. Camı cam krikosuna sabitleyen plastik kırılmıştı ve bunu da Fiat Doblo’nun cam aparatları ile değiştirince düzeldi. Yağ, yağ filtre, hava ve polen filtreleri, balataları yani sarf malzemeleri rahatlıkla bulunuyor. Bunun dışında diğer parçalarında tedariki Türkiye içerisinde mümkün ve Ford, Toyota, VW parça fiyatları nasılsa Alfa içinde aynısı geçerli.

    Aracım 1.6 TS Distinctive paket idi. Dijital klima, Hız sabitleyici, ASR, 8 hava yastığı, Elektrikli aynalar, CD Çalar ve iyi bir ses sistemi, Merkezi kilit ve uzaktan kumanda. Aracın donanım seviyesi de oldukça yüksekti ve uzun yolculuklarda konforundan doyasıya faydalanmıştık."

    alıntı: http://www.keyifle.net/otomobil/14-neden-alfa.html

Alfa Romeo 147 ilanları

Alfa Romeo 147 için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Alfa Romeo 147 ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Alfa Romeo 147 kullananlar tarafından oluşturulan Alfa Romeo 147 kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Alfa Romeo 147 yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Alfa Romeo 147 nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Alfa Romeo 147 kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Alfa Romeo 147 şikayetlerini ve sorularını içerir.